Corver Bouw en Onderhoud, een klusbedrijf in Leiden

klusbedrijf Leiden

Corver Bouw en Onderhoud, een klusbedrijf in Leiden en omstreken. Een bijzonder goed en betrouwbaar bedrijf, waar de service in een hoog vaandel staan. Omdat wij het één en ander aan onze woning willen verbouwen, hebben wij dit bedrijf ingeschakeld. Eerst was er iemand bij ons thuis gekomen om te kijken wat wij allemaal in de planning hadden en of dit wel haalbaar was. Na een paar kleine aanpassingen en een prijsopgave hadden wij besloten om met dit bedrijf in zee te gaan. Een week later was deze afspraak al geplant en precies op de afgesproken tijd kwamen de klussers al de straat in rijden.  klusbedrijf in Leiden

Zeer snel resultaat bij het klusbedrijf in Leiden

De werkzaamheden in ons huis verliepen allemaal zeer spoedig en veel eerder dan wij hadden ingeplant was de klus al geklaard. Wij hebben nu een bijzonder mooie kast in de gang gekregen en ook op zolder hebben wij nu een extra ruimte erbij gekregen. Hier hebben zij zeer netjes en vakkundig een dakkapel gemaakt en een extra slaapkamer hiervan gemaakt.

Ben jij ook van plan om jouw huis te gaan verbouwen, dan kan ik je aanraden om Corver Bouw en Onderhoud, het klusbedrijf in Leiden in te schakelen.