zonnepanelen dieren

varego-logoOp zoek naar zonnepanelen in Dieren die betaalbaar zijn en zo wilt besparen op de energierekening? Dan zit u bij Varego goed. Wanneer u de zon gebruikt als energiebron zal u niet meer afhankelijk zijn van energiebedrijven. Varego heeft een ruim assortiment met genoeg keuze.

 

 

 

De voordelen van zonnepanelen zijn: IMG_1458

  • Een lagere energierekening, aangezien u zelf de stroom opwekt. De zon schijnt overdag altijd dus bent u onafhankelijk van energieleveranciers, oftewel gratis stroom. Wanneer u de stroom van een energieleverancier afneemt dan zal er elke maand een rekening op de deurmat liggen.
  • Een waardestijging van het huis. Wanneer het huis zonnestroom gebruikt zal dit een hogere prijs van huis tot gevolg hebben. Is de nieuwe eigenaar niet zo gecharmeerd van de zonnepanelen, dan kunt u op een makkelijke manier de zonnepanelen met de subsidieregeling meenemen naar het nieuwe huis.
  • Subsidie. U kunt rekenen tot wel 15 jaar lang aan subsidie en/of aanschafsubsidie door de diverse subsidieregelingen die er zijn voor Duurzame Energie. De investering kan daardoor nog sneller terugverdiend worden.
  • Belastingvoordeel, waar u dit al ontvangt wanneer de zonnepanelen al net geplaatst zijn. Dit komt omdat u zelf de energie opwekt.
  • Beter voor milieu, aangezien zonne-energie niet schadelijk voor het milieu is.
  • Monitor de zonnepanelen, waar u via een speciale webmonitor kunt zien hoeveel energie en geld u kan besparen met de zonnepanelen.

zonnepanelen1.png-nggid0253-ngg0dyn-350x250x100-00f0w010c010r110f110r010t010