Verhuizen, dan ga je naar het verhuisbedrijf in Alphen

Ben je op zoek naar de mogelijkheden die het verhuisbedrijf Alphen heeft, neem dan contact met dit bedrijf op. Omdat wij van een kleine flat naar een grotere woning gaan, is het voor ons belangrijk dat onze spullen zorgvuldig worden overgebracht. Mijn man heeft namelijk hier een klein atelier waar hij de mooiste kunstwerken heeft gemaakt. Het zal zonde zijn dat deze objecten tijdens de reis kapot gaan. Nu hebben wij ons laten vertellen dat het bedrijf Golden Hands op een zeer professionele wijze te werk gaan en dat zij heel veel ervaring hebben in het overbrengen van kunst en archieven. 

Zeer zorgvuldig bedrijf

Nadat wij eerst een gesprek hebben gehad met het verhuisbedrijf in Alphen, hebben wij een datum afgesproken om onze spullen naar de nieuwe woning over te brengen. 

Precies op het afgesproken tijdstip stopte de grote vrachtwagen van Golden Hands voor onze zeur. Vandaag gaan wij onze kleine appartement omruilen voor een riante woning. Natuurlijk hebben wij de afgelopen weken flink in dat huis geklust en nu zijn wij eindelijk klaar om daar te gaan wonen. Heel zorgvuldig werden alles spullen door de medewerkers ingepakt. Alle kunst van mijn man werd in speciale boxen gezet om schade hieraan te voorkomen.