Hovenier Katwijk levert kwaliteit

Hovenier Katwijk

Sinds de aanschaf van onze nieuwe woning zijn mijn vriend en ik druk bezig geweest met ons interieur. Dat terwijl wij ook nog eens de beschikking hebben over een prachtige achtertuin. Maar zelf hadden wij nog geen plannen bedacht betreft onze achtertuin. Maar natuurlijk wilde wij onze achtertuin ook laten aanleggen. Zodoende zijn mijn vriend en ik opzoek gegaan naar een goede en professionele hovenier Katwijk. Met de gedachte zijn wij zoals gewoonlijk een kijkje gaan nemen op het internet. Via het internet belandde wij uiteindelijk op de website van Lindenbosch!

Tuin

Meer over Lindenbosch!

Eenmaal aangekomen op de website van Lindenbosch viel het ons gelijk op, dat er vele foto’s werden weergeven. Deze foto’s zijn het portfolio van Lindenbosch. Op deze manier kunt u een aantal tuinen zien die volledig zijn aangelegd door de hoveniers van Lindenbosch. Tijdens het bekijken van de website kwamen wij er vrij snel achter dat Lindenbosch een echte specialist is, in het volledig aanleggen van tuinen. Aangezien wij op zoek waren naar zo’n specialist namen mijn vriend en ik het besluit om contact op te nemen.

Na contact plande wij in overleg met Lindenbosch een afspraak in. Met de intentie te bekijken of Lindenbosch een geschikt bedrijf was voor onze achtertuin. Tijdens het gesprek vertelde wij aan de hoveniers, dat wij eigenlijk nog enkel idee hadden voor ons achtertuin. De hovenier bekeken onze achtertuin en al vrij snel legde de hoveniers een aantal opties voor betreft de inrichting van onze achtertuin. Uiteindelijk hebben wij de hoveniers hun gang laten gaan en met succes. Na een week gewacht te hebben kan ik u vertellen dat onze achtertuin prachtig is geworden. Het eindresultaat is fantastisch!

Lindenbosch