Een huis kopen Den Haag

huis kopen Den Haag

huis kopen Den HaagIk ben geboren getogen in de prachtige stad Den Haag. Helaas moest ik vanwege werk verhuizen naar een andere stad. Ik werk voor een groot bedrijf en afgelopen maand kreeg ik een aanbod om te gaan werken bij een filiaal in Den Haag. Ikzelf wilde  heel graag terug naar Den Haag,maar natuurlijk moest ik dit eerst overleggen met mijn vriend. Hij stemde er mee in en zodoende zijn wij opzoek gegaan naar een woning in Den Haag.

Natuurlijk bekeken wij het internet onder de zoekterm huis kopen Den Haag. Via de zoekterm huis kopen Den Haag kwamen wij terecht op de website huis-kopen-denhaag.nl. Mijn vriend en ik bekeken de website en tot onze verbazing werden er vele woningen in Den haag aangeboden. Vandaar dat wij het besluit namen contact op te nemen met deze makelaar.

Makelaar

Goede service

Enkele dagen na contact kwam de makelaar bij ons thuis op visite. Samen met de makelaar bekeken wij ons budget en welke woningen binnen ons budget vielen. Al vrij snel zagen mijn vriend en ik drie woningen die binnen ons budget paste.Ook voldeden deze woningen aan de eisen die wij van te voren hadden gesteld.

Na het zien van deze woningen plande wij samen met de makelaar een aantal bezichtigingen in!

Interieur

Onze droomwoning gevonden!

Na drie woningen bekeken te hebben vonden wij onze droomwoning. Een prachtige luxe appartement met vijf slaapkamers. Ook is het een nieuwbouw appartement en de ligging is perfect. Het centrum van Den Haag is zo’n honderd meter verder op.

Na het zien van dit appartement namen wij het besluit dit appartement te kopen. Gelukkig werd het bod geaccepteerd en eindelijk hebben wij onze droomwoning gevonden!