Gietvloer perfect voor gezin met jonge kinderen

koffiefabriek-leef-anders-coating-vloer-500Een gietvloer voldoet aan alle behoeften van een gezin met jonge kinderen. De kinderen spelen veel in huis, er valt eens iets kapot en af en toe wordt er met eten en drinken gemorst. Met een gietvloer is dat niet erg; deze is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Meer weten? Lees dan even verder.

Zacht, elastisch en makkelijk schoon te houden

De gietvloer loopt heel erg prettig. De bovenlaag is voorzien van een gladde lak die het mogelijk maakt om etensresten (of wat dan ook) met een vochtig doekje van de vloer af te vegen. Ondanks dat de vloer glad is, geeft het een zachte en elastische gevoel onder de voeten. Dat is prettig wanneer je met blote voeten door de kamer heen loopt. Verder is de gietvloer hoog belastbaar en stijlvast, waardoor je er jaren plezier mee gaat hebben. En dat geldt ook voor gezinnen met jonge kinderen!

Er zijn veel huishoudens die ervoor kiezen om een gietvloer in alle ruimtes op de eerste of tweede verdieping te leggen. Dit maakt het extra makkelijk om de ruimte schoon te houden, omdat je geen last hebt van naden. Verder kun je kleuren combineren en is het dus mogelijk om de keuken van een lichtblauwe kleur te voorzien en bijvoorbeeld de woonkamer van een donkere blauwe kleur. Het beste kun je de mogelijkheden met een gietvloeren specialist bespreken. Zelf heb ik goede ervaringen met gietvloer Breda. Dit zijn echte vakmensen, hebben expertise en nemen de tijd om jou bepaalde dingen uit te leggen. Neem snel een kijkje op hun website!