Meubelzaak in Arnhem

meubelzaak arnhem

Ben je op zoek naar een top meubelzaak in Arnhem? Wereld Laminaat en Meubelen is degene die je zoekt! Ze hebben een totaal oppervlakte van 6000 ㎡, waarvan 4500 ㎡ showroom is en ze hebben meer dan 8000 verschillende producten! Denk hierbij dan niet alleen aan laminaat maar ook aan heel veel andere producten zoals banken, stoelen, bedden, verschillende soorten tafels, vloerbedekking etc. Als je zoveel klanten als Wereld Laminaat en Meubelen hebt, dan kan het lastig zijn om alle wensen van iedereen te vervullen… maar zij denken heel goed na over wat ze inkopen. Als je een bezoek brengt aan hun showroom dan kun je zien dat er van alle werelden iets samen komt. 

wonen

Wereld Laminaat en Meubelen; meubelzaak in Arnhem

Al 18 jaar zijn Wereld Laminaat en Meubelen gespecialiseerd in meubels en accessoires. Je kunt veel verschillende soorten stijlen vinden in de showroom. Bijvoorbeeld Richmond meubels en veel andere bekende merken. Alles wat ze met elkaar gemeen hebben is de hoogwaardige kwaliteit. Of je nou een houten vloer wilt, of een bankstel, stoel, of eettafel… er is enorm veel keuze, de kwaliteit is goed en de prijzen zijn aantrekkelijk! Ze heten dan ook niet voor niets Wereld Laminaat en Meubelen!

interieur

Wil je meer informatie weten?

In 2000 zijn Wereld Laminaat en Meubelen begonnen in een andere locatie. Maar na een paar jaar hadden ze niet genoeg plek meer voor al hun spullen en daarom zijn ze verhuisd naar Dr. C. Lelyweg 17 in Arnhem. Hier hebben ze veel meer ruimte dan eerst en het is ook gewoon een betere plek waar ze meer kunnen aanbieden aan de klanten om zoveel mogelijk wensen te vervullen. Wil je meer weten over de meubelzaak in Arnhem? Kijk dan op de website van Wereld Laminaat en Meubelen voor meer informatie en de contactgegevens!