Zoekt u een timmerman in Aalsmeer?

Mijn man en ik hadden onlangs een rondje om het huis gelopen om alles te inspecteren. Nu moesten wij op zoek naar een timmerman Aalsmeer, omdat wij houtrot hadden geconstateerd. Dit was niet heel erg leuk en wij waren bang dat nu het hele kozijn vervangen moest worden. Hoe dit kon gebeuren wist ik eigenlijk niet, want wij hadden twee jaar daarvoor nog ons huis geschilderd. Niet door een vakman, maar door ons zelf. Blijkbaar hebben wij het schilderwerk niet goed gedaan en zijn er daardoor toch rottende delen ontstaan. Om naar onze kozijnen te laten kijken wilde wij een bedrijf inschakelen.

Delen vervangen van het kozijn

Via een advertentie kwamen wij bij een timmerman in Aalsmeer. Deze onderneming heet: Timmerbedrijf Martin Harte. De vakmannen van deze zaak doen verschillende werkzaamheden. Hierbij kan jij denken aan:

  • Kozijnen
  • Dakkapellen
  • Badkamers
  • Kastenwanden
  • Onderhoudswerkzaamheden

Via het contactformulier op de website van deze zaak hebben wij onze gegevens ingevoerd. Hierdoor werden wij teruggebeld door één van de medewerkers van deze onderneming. Er werd een afspraak bij ons thuis gemaakt, zodat er naar de rottende delen kon worden gekeken. Gelukkig was het te repareren. De vakkundige medewerker heeft de kapotte stukken gemaakt door delen van het hout te vervangen. Wij zijn hier heel erg blij mee.