Over mij

Lieve lezer

Welkom op mijn blog, erg leuk dat je mijn website hebt weten te vinden. Ik ben Yvonne, 46 jaar, en met een brede blik op de wereld van het wonen. Het is een onderwerp waar ik graag in geuren en kleuren over vertel – en waar ik ook veel over kán vertellen. Enkele jaren geleden kochten mijn man en ik deze prachtige woning en hebben we ons gestort op het verbouwen hiervan, het volledig naar onze zin inrichten van het exterieur en interieur van ons nieuwe huis, steeds meer en meer ons nieuwe thuis.

In geuren en kleuren

Yvonne 2

Het moge duidelijk zijn dat dat is gelukt, want ik kan ons huis inmiddels in volle overtuiging echt een warm thuis noemen. Waar mijn man zich voornamelijk op het praktische aspect van de verbouwing stortte, lag mijn eigen focus voornamelijk op de inrichting en de decoratie, op het maken van sfeer. Hoewel ik ook op het meer praktische terrein van de verbouwing veel ervaring heb opgedaan, en ik hier ook dikwijls over zal schrijven, ik de lezer dikwijls zal voorzien van handige tips, ligt mijn eigen interesse toch meer op het terrein van de echte sfeermakers.

Ik hoop je van harte te kunnen interesseren voor de zaken die ik de wereld te vertellen heb – mijns inziens is het nogal wat. Veel leesplezier!

Liefs, Yvonne

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter