Verfwinkel Rotterdam biedt veel mogelijkheden

verfwinkel Rotterdam

verfwinkel Rotterdam Alles wat ik nodig had in 1 winkel

We waren thuis bezig met een kleine verbouwing toen ik besloot ook alle muren van een mooi nieuw kleurtje te voorzien. Ik wilde even naar verfwinkel Rotterdam om te kijken welke kleuren ik zou kunnen gebruiken. Eerder was ik hier nog nooit geweest dus ik wist niet wat me te wachten stond. Eenmaal aangekomen bij de winkel zag ik dat het ons veel meer te bieden had dan alleen verf. Werkelijk alle gereedschappen en materialen voor onze verbouwing kunnen we hier kopen. De winkel heeft een ontzettend ruim aanbod en er is dus keuze genoeg.

verfwinkel RotterdamEven de deur uit

Als ik ga winkelen loop ik niet zo gauw een ijzerhandel of een verfwinkel binnen. Tegenwoordig breng ik hier wel een bezoekje aan als ik even de deur uit wil. Er zijn nog een paar kamers in huis die een opknapbeurt verdienen. Dus in de verfwinkel kan ik dan alvast fantaseren over hoe ik dat ga doen. Welke producten en/of materialen ik nodig ga hebben maar vooral welke kleuren ik de muren wil gaan schilderen.

We hebben besloten de verschillende ruimtes elk een eigen thema te geven. Zo kunnen we ook met het kopen van nieuwe meubels inspelen op het thema en weten we precies wat mooi is. Het is heerlijk om zo’n mooi samenhangend huis te hebben. Ik voel me er weer helemaal gelukkig en heb ook weer zin gevonden er mee aan de slag te gaan. Fijn dat er zo’n handige winkel zo dicht in de buurt zit!