Een vakkundige loodgieter in Rotterdam gezocht

Wij zijn naarstig op zoek naar een loodgieter Rotterdam, dit komt omdat mijn man dacht een klusser te zijn. Ja je leest het goed, hij dacht. Je kent het programma vast wel van help mijn man is klusser, nou ik kan mij bijna opgeven voor dit programma Zo kan je een beetje inschatten in welke situatie ik mij nu begeef. Vol goede moed zijn wij een paar maanden geleden begonnen aan onze badkamer. De spullen waren zo in huis gehaald, tevens de boel slopen was geen probleem. Maar toen kwam het moeilijkste gedeelte, de boel weer opbouwen.  

Eindelijk weer een badkamer die bruikbaar is

Nadat ik mij voor de zoveelste keer liep te ergeren was de maat vol. Ik ben dan ook op zoek gegaan naar een goede loodgieter in Rotterdam en deze had ik gelukkig al snel gevonden. Het Installatiebedrijf Timo Wiegman heeft al meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied en onze klus zal voor hun een kleinigheidje zijn. 

In het begin was mijn man boos toen hij zag dat er aan zijn klus werd gewerkt. Maar na een paar dagen begon hij er ook het nut van in te zien. Dit bedrijf heeft ons dan ook uit de brand geholpen en het resultaat is werkelijk verbluffend. Eindelijk kunnen wij ons weer douchen in onze eigen badkamer.